marți, 7 august 2012

Al treilea razboi mondial si inscaunarea lui antihrist

   I:Al treilea razboi mondial

    Ce credeti despre al treilea razboi mondial? Eu unul nu cred ca e un basm ci o cruda realitate inevitabila. Acest razboi global se va purta intre China si America si va fi in cea mai mare parte cu bombe nucleare decat cu forta militara,iar zvonurile ca aceste bombe vor distruge Pamantul este o minciunapentru ca acest razboi va fi premergator inscaunarii antihristului.Lumea de azi nu reprezinta altceva decit cimpul de lupta al celui de-al treilea razboi mondial. Da oameni buni, traim in mijlocul celui de-al treilea razboi mondial fara sa o stim ! Germania si China au inteles primele ca razboaiele moderne sint razboaie economice, ca tarile nu pot fi supuse prin violenta, dar pot fi cucerite economic. SUA n-ar fi putut ingenunchea niciodata Vietnamul, n-ar fi putut subjuga niciodata poporul vietnamez, n-ar fi putut niciodata sa-i impuna prin violenta un regim politic. Acest lucru este insa posibil azi, dar nu prin violenta – astazi tarile sint cucerite, popoarele sint subjugate, asuprite la fel ca in Evul Mediu, dar prin mijloace pasnice. La ora actuala in lume se disting doua mari strategii, doua linii de abordare a viitorului: metoda americana care pastreaza linia ideologica clasica, aceea a controlului si dominatiei armate si noua linie, metoda chinezo-germana care merge pe o cale nonviolenta, pe o cale pasnica, dar incununata de succes. America plateste un greu tribut lipsei de istorie, de cultura, de civilizatie, de intelepciune – America nu a reusit sa invete de la istorie ca popoarele nu pot fi cucerite prin forta, ca nicio cucerire prin forta nu rezista timpului. Chinezii si Germanii au invatat insa acest lucru de la istorie... ei stiu astazi ca e mult mai ieftin si mai trainic sa cumperi o tara decit sa o bombardezi si sa o distrugi.America a pierdut deja rolul de conducator al lumii...

        II:Inscaunarea lui antihrist

    Acest subiect este des luat in discutie,multi isi dau cu parerea si se intreaba cand si unde va avea loc incoronarea aceasta,dar cati dintre noi ne-am luat dupa Cuvantul lui Dumnezeu(Biblia) si dupa proorocirile sfintilor? Eu unul am incercat aceasta varianta.Staretul Laventrie ,cel plin de Duhul Sfant le vorbea enoriasilor despre vremurile ce au sa se intimple:prevenindu-i ca trebuie sa fie atenti si veghetori, deoarece Antihristul este aproape. Parintele spunea ca va fi un razboi a toata lumea, incat nimeni si nimic nu va ramane, decat doar prin vagauni(Si imparatii pamantului si domnii si capeteniile ostilor si bogatii si cei puternici si toti robii si toti lobozii s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor,strigand muntilor si stancilor:Cadeti peste noi si ne ascundeti pe noi de fata Celui ce sade pe tron si de mania Mielului;ca a venit ziua cea mare a maniei lor,si cine are putere ca sa stea pe loc?{Apocalipsa,Cap.6,Vers.15-17.Se vor lupta si vor ramane doar doua sau trei state si vor hotari: „Haideti sa alegem un singur imparat pentru toata lumea. Si il vor alege".
      In ultimele timpuri, adevaratii crestini vor fi deportati, iar batranii si neputinciosii vor fugi dupa dansii. Despre Antihrist, staretul, luminat de Duhul Sfant, spunea: „Va veni timpul cand vor umbla dupa semnaturi pentru un singur imparat pe pamant. Si toti oamenii vor fi inscrisi. Vor merge prin case, iar acolo vor fi sotul, sotia, copiii. Atunci sotia va incerca sa-si convinga sotul: «Hai sa semnam, avem copii, doar nu le vei mai putea cumpara nimic». Dar sotul va spune: «Tu fa cum vrei, dar eu sunt gata sa mor si pentru Antihrist nu voi semna»".
     
    Iata ce tablou cutremurator ofera viitorul! „Va veni timpul, spunea cuviosul parinte Lavrentie, cand si bisericile inchise vor fi restaurate nu numai in exterior, dar vor fi amenajate si in interior. Vor auri cupolele bisericilor si ale clopotnitelor. Iar cand vor incheia totul, va veni acel timp cand se va inscauna Antihristul. Rugati-va ca Domnul sa ne dea timp sa ne intarim pentru ca ne asteapta vremuri infricosatoare. Si vedeti cu cata viclenie se pregateste totul? Toate bisericile vor fi mai frumoase ca niciodata, dar nu va putea intra nimeni in acele biserici. Antihrist se va incorona ca imparat la Ierusalim intr-o splendida biserica cu participarea preotilor si a Patriarhului. Orice om va putea veni si pleca din Ierusalim fara nici un fel de oprelisti. Sa va straduiti sa nu mergeti pentru ca totul va fi spre ademenire si inselare. Antihrist se va trage dintr-o fata evreica desfranata, avand douasprezece generatii de desfranare. Copilul va fi foarte capabil si destept, mai ales de atunci de cand, fiind foarte mic, de doisprezece ani, plimbandu-se cu mama lui prin gradina, se va intalni cu satana, care iesind din insasi bezna intunericului, va intra in el. Baiatul se va cutremura de frica, dar satana ii va spune: «Nu te teme, te voi ajuta». Din acest copil se va coace in chip de om Antihrist. La incoronarea lui, cand se va citi Simbolul de credinta, el nu va permite sa fie citit corect: unde vor fi cuvintele «lisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu» se va recunoaste numai pe sine.
 
    Atunci Patriarhul va exclama: «Acesta este Antihrist!» si Patriarhul va fi ucis.
 
    La incoronare Antihrist va purta manusi si cand le va scoate, pentru a-si face cruce, Patriarhul va observa ca la degete nu are unghii, ci copite, lucru ce il va incredinta ca este Antihrist. Vor veni din cer proorocii Enoh si Ilie, care vor spune tuturor ca a venit Antihrist: «Acesta este Antihrist, sa nu credeti in el». Acesta ii va ucide pe prooroci, dar acestia vor invia si se vor inalta la cer."(Si voi da putere celor doi martori ai mei si vor prooroci,imbracati in sac,o mie doua sute si saizeci de zile.Acestia sint cei doi maslini si cele doua sfesnice care stau inaintea Domnului pamantului.Si daca voieste cineva sa-i vatame,foc iese din gura lor si mistuieste pe vrasmasii lor;si daca ar voi cineva sa-i vatame,acela trebuie sa fie ucis.Acestia au putere sa inchida cerul,ca ploaia sa nu ploua in zilele proorocieilor,si putere au peste ape sa le schimbe in sange si sa bata pamantul cu ori ce fel de urgie,ori de cate ori vor voi.Iar cand vor ispravi cu marturia lor,fiara care se ridica din adanc va face razboi cu ei,si-i va birui si-i va omora.Si trupurile lor vor zacea pe ulitele cetatii celei mari,care se cheama,duhovniceste,Sodoma si egipt unde a fost rastignit Domnul lor.Si din popoare,din semintii,din limbi si din neamuri vor ingadui ca ele sa fie puse in mormant.Iar locuitorii de pe pamant se vor bucura de moartea lor si vor fi in veselie si isi vor trimite daruri unul altuia,pentru ca acesti doi prooroci au chinuit pe pamant.Si dupa cele trei zile si jumatate,duh de viata de la Dumnezeu a intrat in ei si s-au ridicat pe picioarele lor si frica mare a cazut peste cei ce se uitau la ei.Si din cer au auzit glas puternic,zicandu-le: Suiti-va aici! Si s-au suit la cer,in nori si au privit la ei dusmanii lor.Si in ceasul acela s-a facut cutremur mare si a zecea parte din cetate s-a prabusit si au pierit in cutremur sapte mii de oameni,iar cei lalti s-au infricosat si au dat slava Dumnezeului cerului.{Apocalipsa,Cap.11,Vers.3-13}
     
In anul 1949, noaptea, sfantul staret Lavrentie s-a invrednicit de vizita Evanghelistului Ioan Teologul. Era pe data de 26 septembrie pe stil vechi. Ei au discutat aproape sapte ore. Sfantul Evanghelist a completat cele spuse de proorocul Ilie si dreptul Enoh si i-a mai spus si despre aratarea Crucii Domnului, despre invierea mortilor si infricosata judecata a lui Hristos. Antihrist va cunoaste toate vicleniile diavolesti si va face false minuni. Pe el il va asculta si il va vedea, in acelasi timp, intreaga lume. Sfantul lui Dumnezeu, marturiseau arhiepiscopul Simon, arhiepiscopul Teodosie, episcopul Iacob si arhimandritul Teofan, spunea: „Fericit si preafericit va fi omul care nu va dori si nici nu va vedea fata spurcata a lui Antihrist. Cine va vedea si va asculta cuvantul hulitor de Dumnezeu a lui Antihrist, fagaduintele pentru toate bunurile pamantesti, acela va fi ademenit si va merge cu inchinaciune inaintea lui si impreuna cu el va pieri si va arde in focul cel vesnic".
 
Ei l-au intrebat pe parintele: „Cum vor fi toate acestea?". Staretul a raspuns cu lacrimi: „in locurile cele sfinte va fi necuratia pustiirii si se vor arata marsavii ademenitori ai lumii care vor insela oamenii ce s-au lepadat de Dumnezeu si care vor savarsi false minuni. Dupa ei se va arata Antihrist si toata lumea il va vedea deodata". Parintii l-au intrebat pe sfant: „Unde? In locurile sfinte? In biserica?".
 
Cuviosul a raspuns: „Nu in biserica, ci in fiecare casa. In coltul unde stau acum sfintele icoane vor sta masini ademenitoare, care vor insela oamenii. Multi vor spune: trebuie sa vedem si sa auzim noutatile. In aceste noutati se va arata Antihrist". „Pe oamenii rai ii va insemna cu peceti. Crestinii vor fi urati. Vor incepe ultimele prigoane impotriva sufletului crestinesc care va refuza pecetea satanei. Prigoanele vor incepe la Ierusalim, iar apoi in toata lumea se va varsa ultima picatura de sange pentru Numele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Dintre voi multi vor vedea acele timpuri infricosatoare. Pecetile vor fi in asa fel incat se va vedea cine a primit-o si cine nu. Crestinul nu va mai putea nici cumpara si nici vinde nimic. Dar nu va intristati: Domnul nu ii va lasa pe fiii Lui... Nu trebuie sa va temeti! Biserici vor fi, dar crestinul ortodox nu va putea sa intre, deoarece acolo nu se va mai aduce jertfa nesangeroasa a lui Iisus Hristos, caci acolo va fi adunatura „satanica". Pentru aceasta faradelege, pamantul va inceta sa mai rodeasca, iar din cauza lipsei de ploaie se va crapa peste tot; vor fi asemenea crapaturi incat omul va putea cadea in ele. Crestinii vor fi omorati sau deportati in locuri pustii. Dar Domnul ii va ajuta si ii va hrani pe urmasii Sai. Evreii, de asemenea, vor fi adunati intr-un singur loc. Unii evrei, care au trait cu adevarat dupa Legea lui Moise, nu vor primi pecetea lui Antihrist. Ei vor astepta momentul si vor fi atenti la problemele lor. Ei stiu ca stramosii lor nu L-au recunoscut pe Hristos ca Mesia, dar Dumnezeu le va deschide ochii si nu vor primi pecetea satanei, ci vor recunoaste pe Hristos si vor imparati cu Hristos. Toti oamenii slabi vor merge dupa satana si cand pamantul nu va mai rodi, oamenii vor veni la dansul sa le dea paine, iar el va spune: „Pamantul nu da paine. Eu nu pot face nimic".
 
De asemenea, nu va fi nici apa, caci toate raurile si lacurile vor seca. Aceasta nenorocire se va prelungi trei ani si jumatate, dar de dragul alesilor Sai, Domnul va scurta aceste zile. In acele zile inca vor mai fi luptatori puternici, stalpi ai Ortodoxiei, care vor fi sub inraurirea rugaciunii lui Iisus. Domnul ii va acoperi cu harul Sau atotputernic si nu vor vedea acele false semne, care vor fi pregatite pentru toti oamenii. Repet inca o data ca nu se va putea merge la acele biserici, pentru ca nu va fi harul in ele. O sora, ascultand aceasta discutie, a intrebat: „Cum va fi? Nu as vrea sa ajung acele timpuri!".
 
„Tu esti tanara, ai putea sa astepti", a spus staretul. „Este infricosator!". „Dar tu sa alegi una din doua: cele pamantesti sau cele ceresti". „Va fi razboi, a continuat parintele si unde va fi razboi, acolo oamenii nu vor mai fi. Inainte de acest razboi, Domnul va trimite oamenilor slabi unele boli si ei vor muri. In timpul lui Antihrist nu va fi moarte. Al treilea razboi mondial nu va fi pentru pocainta, ci pentru distrugere". Sora a spus: „Este bine ca va fi razboi, pentru ca unii vor fi trecuti in randul mucenicilor".
 
Parintele a replicat: „Nu, daca cei credinciosi vor fi udati cu sange, atunci se vor numara cu mucenicii, dar daca vor fi necredinciosi, atunci vor merge in iad". „Pot sa si piara unii", a spus sora. Dar parintele a raspuns: „Pe cei slabi, Dumnezeu ii va lua, iar altii se vor curata prin boli. Unii, care la razboi isi vor inmuia pacatele lor in sange, vor fi numarati cu mucenicii. Iar pe cei mai puternici, Domnul ii va lasa sa se intalneasca cu El. Pana ce nu se va intregi cu cei ce se mantuiesc numarul martorilor lui Dumnezeu, pustiit prin caderea unei parti a ingerilor, Domnul nu va veni la judecata. Dar in ultimul timp Domnul ii va trece in ceata ingerilor si pe cei vii, inscrisi in cartea vietii,.
 
Restaurarea bisericilor va continua pana la venirea lui Antihrist si pretutindeni va fi o frumusete nemaipomenita, spunea staretul. Iar voi sa fiti cumpatati cu reparatiile la biserica noastra, mai ales privind partea exterioara. Rugati-va mai mult, mergeti la biserica, mai ales la Liturghie, la care se aduce jertfa nesangeroasa pentru pacatele intregii lumi. Spovediti-va si impartasiti-va mai des cu trupul si sangele lui Hristos si Domnul va va intari. Domnul este milostiv: acei evrei care vor refuza sa primeasca pecetea lui Antihrist si vor striga ca aceasta este o inselatorie, iar nu Mesia, se vor mantui".
 
Parintele discuta cu ierodiaconul Gheorghe, plangea cu amar si spunea: „Multa preotime va pieri in timpul lui Antihrist".
 
Parintele Gheorghe i-a spus: „Cum sa fac sa nu pier, doar eu sunt diacon?". Parintele a raspuns: „Nu stiu". Atunci diaconul a inceput sa planga si cazand la picioarele staretului il implora sa se roage pentru el, pentru a se feri de iad. Staretul s-a rugat si a spus:
 
„Bine, asa va fi, te vei imbolnavi de cap si vei intra in imparatia cerurilor". Cele spuse de staret s-au implinit. Noi il stiam pe acest diacon de la Lavra Pesterilor din Kiev. Era un calugar foarte virtuos. Deodata s-a imbolnavit de cap si in scurt timp a murit.
 
Parintele plangea deseori cu lacrimi: „Este plin iadul cu sufletele oamenilor... Si intind si pe pamant iadul. Toti demonii vor iesi si vor fi in oamenii care nici nu isi fac cruce, nici nu se roaga, ci doar ucid oameni. Iar uciderea este intaiul pacat. Demonii se vor stradui sa ademeneasca cat mai multi oameni cu acest pacat".
    Asa dar,pe crestinii adevaratii ii asteapta vremuri abominabile! O sa va intrebati cum sa ne aparam singurul mod de a ne apara este prin credinta sincera,rugaciunea cu lacrimi si cu parere de rau,postind si trupeste dar mai ales spiritual(intarindu-ne in rugaciune,in credinta si in fapte bune).Ceea ce v-am scris acum sunt cateva maruntisuri din cate trebuie sa stim. Eu va indemn sa va hraniti sufletul,adica sa cititi Sfanta Screiptura ,care ne poate invata sa  staruim in credinta si ne va intarii sufletul!     RUGATIVA LA DUMNEZEU SA NE INTAREASCA CREDINTA SI SA NE APERE! NU VA LASSATI MANIPULATI DE CATRE SATANA. NU CREDETI NIMIC DIN VICLENIILE ANTIHRISTULUI!
                 
      Doamne ajuta!Nu iti intoarce fata de la noi! Amin!

2 comentarii: